Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Alieke Jansen

Vooruitgangskracht volgens Alieke: ‘Waar gaan we de komende jaren écht voor? In een grote organisatie was geen gebrek aan doelstellingen, KPI’s en projecten, maar een helder doel ontbrak. Samen hebben we orde geschept door met kennis van de medewerkers zelf keuzes te maken. Dat mensen dan ook enthousiast en gemotiveerd worden van de creatieve manier waarop we het traject hebben aangepakt, brengt mij nog meer voldoening!’

Alieke (1988) heeft na haar masters Publiek Management en Nederlandse Letterkunde als adviseur en projectmanager bijgedragen aan uiteenlopende projecten in de publieke sector, zakelijke dienstverlening en zorg. Rode draad door de projecten die zij doet is strategie- en visievorming, waarin zij een pragmatische en creatieve aanpak hanteert. Leiders, managers, medewerkers maar ook de klant of burger betrekt zij actief bij het vormen en implementeren van nieuwe strategieën of businessmodellen. Alieke overziet het geheel, ziet snel wat nodig is en brengt op een ontwapende manier beweging in organisaties.

Contact
Neem contact op met Alieke door een e-mailbericht te sturen naar jansen@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens