Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

MORGAŬ

Escape Room & LSP Morgens Managementgame

Een nieuw team. Een nieuwe samenstelling. Nieuwe leiders. Een fikse (verander)opdracht. Succes behalen en verandering teweegbrengen begint altijd met een goede samenwerking binnen het team. Dus: mouwen opstropen, schouders eronder. Go!

Maar neem nu eens een stap terug: hoe goed ken je ze eigenlijk? Weet je wat jouw teamleden drijft? Hoe ze tegen de wereld aankijken? Op welke manier je het beste met ze kan samenwerken? En als het tegenzit, weet je dan wat je aan ze hebt? Bij tegenslag, bij conflicterende belangen, bij stress? Maar ook: hoe goed kennen ze jou?

MORGAŬ

Morgens heeft een manier om daar achter te komen! In MORGAŬ ga je als managementteam ervaren hoe het is om samen te werken in verschillende situaties. Wij voeren, op een leuke en veilige manier, de druk op zodat sociale maskers loslaten, schilden zakken en reacties primair zijn. Zowel bij jouw collega’s als bij jou. Hoe doen we dit? Door hoofd en lichaam aan het werk te zetten. Onder de druk van de klok. Samenwerken en communiceren is een vereiste. Jullie gaan ingewikkelde opdrachten uitvoeren. Puzzels oplossen. En het moet snel. Want je hebt maar een uur.

Reflectie

Na afloop volgt verdieping en doorleving. Van alles wat je hebt gezien, gehoord en meegemaakt. We slaan een brug naar ideaalbeelden, drijfveren en samenwerking. Ook hier gebruik je hoofd en lichaam: zo hoor je de persoonlijke verhalen van jouw collega’s, zoals je ze nog nooit hebt gehoord. Ook jij krijgt de kans om anderen een inkijk te geven in jouw wereld.

Resultaat:

De volgende keer dat je elkaar ziet en aan de slag gaat met die fikse (verander)opdracht, dan ken je elkaar. Snap je elkaar. Werk je echt samen. Mouwen opstropen, schouders eronder. Go!

Morgens Managementgame

MORGAŬ brengt managementgames naar een volgend level, door de wedstrijdstress van een escaperoom te combineren met het bouwend leren en vertellen van Lego Serious Play. De game speel je met maximaal 6 deelnemers en doe je bij de beste escaperooms van Nederland, van Darkpark, en met de Lego Serious Play facilitator van Morgens, Raoul Tirtosentono.


Morgens Managementgame MORGAŬ brengt managementgames naar een volgend level, door de wedstrijdstress van een escaperoom te combineren met het bouwend leren en vertellen van Lego Serious Play. De game speel je met maximaal 6 deelnemers en doe je bij de beste escaperooms van Nederland, van Darkpark, en met de Lego Serious Play facilitator van Morgens, Raoul Tirtosentono.

Verandering volgens Morgens

Bij Morgens begeleiden we veel directie- en managementteams, om morgen beter te zijn dan vandaag. Door scherp te krijgen wie de klanten zijn, wat de visie en de missie is, hoe de eigen kernwaarden tot uiting moeten komen en welke strategieën moeten worden gebruikt.  De kracht van Morgens is om daarna de juiste vervolgstappen door de gehele organisatie te maken, van het papier naar de werkvloer. Met methoden als Lean, Agile en verandermanagement, met interventies als Future Search en teamcoaching en met workshops over Visueel management en Sturing van werkvoorraden. De transitie begint altijd bij de samenwerking binnen het directie- en/of het managementteam.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens