Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Morgens Online Meetings

Het coronavirus dwingt ons om op een andere manier te werken. Zo ook bij Morgens. Van fysieke workshops en bijeenkomsten naar digitale sessies, hier zijn we bij Morgens de afgelopen maanden erg goed in geworden. Onze digitale sessies zijn interactief en energiek en stimuleren tot samenwerking. Van 10 tot 150 deelnemers, van trainingen, tot strategiesessies en seminars. Om dit voor elkaar te krijgen zetten we diverse digitale tools in en bedenken we creatieve oplossingen. 

Sommige digitale bijeenkomsten kunnen prima zonder (technische) ondersteuning, maar bij bijeenkomsten met een groot aantal deelnemers of een complex programma is het fijn om extra handen te hebben. Steeds meer organisaties schakelen onze hulp in bij het begeleiden van digitale sessies. Daarom hebben we de Digital pop-up store geopend! Met deze pop-up store willen we nóg meer succesvolle digitale bijeenkomsten begeleiden.

Morgens biedt een pakket op maat, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften. Zo helpen wij om digitale bijeenkomsten soepel te laten verlopen.

Morgens heeft de afgelopen maanden veel ervaring opgedaan met het organiseren en faciliteren van digitale bijeenkomsten. Van webinars voor 100 deelnemers tot strategische sessies waarbij in kleine groepjes gewerkt wordt. Vanuit deze ervaring hanteren we een aantal uitgangspunten om de digitale bijeenkomst tot een succes te maken.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Om een digitale bijeenkomst succesvol te laten verlopen is het cruciaal dat de techniek goed georganiseerd is. Morgens maakt gebruik van technische tools waar we al eerder mee hebben gewerkt en die betrouwbaar zijn. Wanneer we een sessie organiseren, stellen we vast wat de wensen en behoeften zijn per programmaonderdeel. Op basis hiervan maken we een plan op maat.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Voor de online bijeenkomst: Morgens denkt aan de voorkant graag mee over de opzet van de bijeenkomst. Wie zijn de deelnemers en wat is het doel van de bijeenkomst? Hoe zorgen we voor maximale betrokkenheid en welke tools zetten we hiervoor in? Hierbij zorgen we voor een uitgebreid draaiboek en een briefing met alle betrokkenen. 
     
  • Tijdens de online bijeenkomst: Dan is het zo ver, de online bijeenkomst gaat van start. Tijdens de bijeenkomst zijn wij verantwoordelijk voor de technische ondersteuning. Door de organisatie van polls, break-out rooms en whiteboards ontzorgen wij de sprekers. Alle technische handelingen worden door Morgens uit handen genomen. Hiernaast zorgen we ervoor dat deelnemers met technische vragen terecht kunnen tijdens de bijeenkomst.
     
  • Na de online bijeenkomst: Het zit er op… maar nog niet helemaal! Na de bijeenkomst kan Morgens ondersteunen bij de verslaglegging, het versturen van evaluatieformulieren en het aanleveren van de technische rapportages.

Hoe doen we dit?

Door de inzet van werkstudenten die op korte termijn inzetbaar zijn en kennis over digitale tools meebrengen. Werkstudenten die binnen de Morgens Academy een uitgebreide training hebben doorlopen. Ze hebben kennis van de techniek maar zijn ook geselecteerd op communicatieve vaardigheden om de deelnemers goed te woord te kunnen staan. Voor elke bijeenkomst werken we met (minimaal) twee technische begeleiders die tegelijkertijd op verschillende vlakken hulp kunnen bieden.


“Flexibel, klantvriendelijk en kennis van digitale tools.”

Kortom, heb je ondersteuning nodig bij het faciliteren van online bijeenkomsten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over wat Morgens voor jou kan betekenen bij het ondersteunen van de organisatie van online bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op via onlinemeetings@morgens.nl of kijk op online-meetings.nl

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens