Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Morgens Online Meetings

Steeds meer organisaties schakelen onze hulp in bij het begeleiden van digitale sessies. Daarom hebben we een nieuwe spin-off van Morgens in de markt gezet: Morgens Online Meetings. Met dit nieuwe bedrijf willen we nóg meer digitale bijeenkomsten succesvol begeleiden. En onze klanten ondersteunen bij de transitie naar digitaal werken dat ook post-corona niet meer zal verdwijnen. Morgens biedt een pakket op maat, afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften. Zo helpen wij om digitale bijeenkomsten soepel te laten verlopen.

Morgens heeft het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan met het organiseren en faciliteren van digitale bijeenkomsten. Van webinars voor 150 deelnemers tot strategische sessies waarbij in kleine groepjes gewerkt wordt. Vanuit deze ervaring hanteren we een aantal uitgangspunten om de digitale bijeenkomst tot een succes te maken.

Begeleiding van online meetings met goede organisatie en betrouwbare techniek

Om een digitale bijeenkomst succesvol te laten verlopen is het cruciaal dat de techniek goed georganiseerd is. Morgens maakt gebruik van betrouwbare technische tools. Wanneer we een sessie organiseren, stellen we vast wat de wensen en behoeften zijn per programmaonderdeel. Op basis hiervan maken we een plan op maat. De afgelopen maanden heeft Morgens veel geïnvesteerd, geëxperimenteerd en geleerd. En inmiddels begeleiden wij online meetings van 10 tot 150 deelnemers, van digitale dag- en weekstarts tot trainingen, strategiesessies en seminars. 

Energie, creativiteit en professionaliteit in online sessies, dat is wat Morgens Online Meetings brengt. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over wat Morgens voor jou kan betekenen bij het ondersteunen van de organisatie van online bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op via onlinemeetings@morgens.nl of kijk op online-meetings.nl

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens