Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Morgens maakt de zorg toekomstklaar

De veranderingen en buzz-woorden vliegen je om de oren in de zorg. Met wetgeving die wijzigt, voortdurende kostendruk en een steeds grotere rol van digitalisering en e-health. Zorgorganisaties worden verplicht om inzicht te bieden, in bedrijfsvoering, in kwaliteit en in kosten. Patiënten, cliënten en de mensen daaromheen zijn kritisch en vinden niet alles vanzelfsprekend. 

Dit zijn zowel in de ziekenhuiszorg als in de ouderenzorg de trends van vandaag. Trends die vragen om wendbaarheid en snelheid om te kunnen aanpassen. Trends die vragen om organisatiebrede verandering. 

Morgens begeleidt deze transities om organisaties voor te bereiden op de toekomst met:

Met onze diensten leveren wij een bijdrage aan het toekomstklaar maken van de zorg in Nederland. De consultants en project-/programmamanagers van Morgens zijn uitstekend toegerust om programma’s en transities op deze gebieden te (bege)leiden. Daarbij focust Morgens zich altijd op de bedrijfsmatige en veranderkant.

De zorg gaat Morgens aan het hart. Morgens voelt zich sterk betrokken bij de zorg. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Betere zorg is immers voor iedereen prettig. Wij voelen ons er ook thuis. De complexiteit van de organisatie, de betrokkenheid van de medewerkers en het werken binnen alle lagen van de organisatie spreken ons erg gaan.

Morgens werkt in de ziekenhuiszorg onder andere voor Bravis in West-Brabant, Meander Medisch Centrum in Amersfoort en het voormalige Havenziekenhuis in Rotterdam. In de langdurige zorg werken wij onder andere voor Respect in Den Haag en omgeving, voor Reinaerde in Utrecht en omstreken, en voor ’s HeerenLoo in Amersfoort en omgeving. Daarnaast is Morgens betrokken bij het MedMij programma van de Patiëntenfederatie Nederland.

Meer weten over onze aanpak binnen de zorg? Bel of mail Frank van Berkel, partner Morgens: 071 3313 640, vanberkel@morgens.nl.

Frank van Berkel
Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens