Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Morgens bouwt vandaag aan de overheid van Morgen

De samenleving verandert en overheidsorganisaties moeten zich daaraan aanpassen. Burgers verwachten transparante en toegankelijke overheidsinstanties die midden in de maatschappij staan.

We zien al veel ontwikkelingen in overheidsorganisaties: samenwerkingen tussen organisaties op organisatie-overschrijdende vraagstukken, toenemende digitale dienstverlening en meer oriëntatie op de burger als klant. Ontwikkelingen die het gevolg zijn van technologische vooruitgang, fusies, gemeentelijke herindeling, de burger die verwacht dat de overheid meebeweegt en veranderingen in wet- en regelgeving.

Klaar voor Morgen

Morgens begeleidt overheidsorganisaties om zich voor te bereiden op de toekomst met:

Met onze consultants leveren wij een bijdrage aan het bouwen van de overheidsorganisatie van de toekomst. Morgens helpt overheidsorganisaties bij het omarmen van technologische vernieuwing, innovaties en digitalisering. Wij helpen hen om meer opgavegericht te gaan werken en de dienstverlening te laten aansluiten bij de behoeften van de burger.

De consultants en project-/programmamanagers van Morgens zijn maatschappelijk betrokken en uitstekend toegerust om programma’s en transities op deze gebieden te (bege)leiden. Daarbij focust Morgens zich altijd op de bedrijfsmatige en veranderkant van de programma’s.

Opdrachtgevers

Morgens werkt in het justitie en veiligheidsdomein voor het Openbaar Ministerie, de Rechtspraak, DJI, Slachtofferhulp Nederland, Reclassering Nederland, Raad voor de Kinderbescherming en het Ministerie zelf. We zijn werkzaam voor VNG Realisatie en begeleiden projecten en programma’s bij gemeenten, zoals Veenendaal, herindelingsgemeente Altena, Den Haag, Delft en de herindeling van gemeente Maashorst. We werken ook voor andere overheidsorganisaties als SVB en CAK.

Morgens

Meer weten?

Meer weten over onze aanpak binnen de overheid? Bel of mail Mark Elstgeest, partner bij Morgens: 071 3313 640, elstgeest@morgens.nl.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens