Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten
Ons team

Vacature Senior Consultant Gemeente

Heb jij ruim 5 jaar ervaring bij gemeente(n) en wil jij meer organisaties morgen sterker maken dan vandaag? Ben je enthousiast, positief ingesteld, betrokken en resultaatgericht? Wil jij jouw kennis, ervaring en talent inzetten in projecten of programma’s bij gemeenten? Dan is Morgens is op zoek jou!

Werken bij Morgens betekent dat geen dag hetzelfde is. Zo kan je in de ochtend een workshop begeleiden over stadsvernieuwing in een kwetsbare wijk, bespreek je in de middag de voortgang van je energie-transitieproject met jouw projectteam en sluit je de dag af met een gesprek bij een potentiële klant.

Morgens biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden: o.a. een salaris passend bij jouw functie en ervaring, 25 vakantiedagen, mogelijkheid tot flexibel werken en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast maak je deel uit van het hechte Morgens-team waarin wij met passie werken aan het leveren van topkwaliteit aan onze klanten en aan het realiseren van groei.

Solliciteren of meer weten?

Bekijk de vacature: Senior Consultant Gemeente bij Morgens

Bekijk vacature
Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens