Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten
Ons team

Ook in 2016 ondersteunt Morgens Wakibi

Met onze eigen kennis en kunde een steentje bijdragen aan een betere samenleving: vanuit die gedachte hebben wij ons het afgelopen jaar ingezet voor Wakibi, een vrijwilligersorganisatie op het gebied van Microfinanciering. Deze organisatie biedt de mogelijkheid om kleine leningen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden te verstrekken. Ook voor 2016 en verder hebben we gekozen om steun te bieden aan Wakibi.

Samenwerking Morgens en Wakibi in 2015

Wakibi gaf aan te willen groeien als organisatie en het afgelopen jaar hebben wij hen bij deze ambitie geholpen door samen met de bestuursleden en de organisatie van Wakibi een concreet Plan van Aanpak op te stellen. We zijn hiermee gestart door eerst op zoek te gaan naar de gedeelde visie en stip op de horizon. In een workshop hebben we aan de hand van verzamelde input over o.a. de huidige stand van zaken en de organisatiedoelstellingen de visie en aanpak voor 2015 in een droomplaat uitgewerkt. Door alle processen binnen de organisatie uit te werken, konden knelpunten worden aangewezen om van daaruit met verbeteracties aan de slag te gaan. Niet alleen heeft dat de interne organisatie geholpen, ook is Wakibi transparanter en overzichtelijker geworden voor de Nederlandse uitleners.

Wil je zelf ook Wakibi steunen door een geldbedrag uit te lenen aan een ondernemer in een ontwikkelingsland? Kijk dan op de website en maak een keuze uit de vele projecten!

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens