Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten
Gemeenten

Morgens onderzoekt de gemeente van Morgen

Op 18 september presenteert Morgens het onderzoek naar ‘De gemeente van Morgen’ op een besloten evenement. Voor het onderzoek spraken we onder andere met gemeentesecretarissen, bestuurders en vernieuwers binnen het gemeentelijk domein.

Hierbij stonden drie vragen centraal:

  1. Hoe ziet de gemeente van nu eruit?
  2. Hoe ziet de gemeente van Morgen eruit?
  3. Wat kunnen gemeenten nu doen om vandaag te bouwen aan de gemeente van Morgen?

In het onderzoek behandelen we drie opgaven die op dit moment relevant zijn, waarbij voor elke opgave veelbelovende voorbeelden aan bod komen:

Deze voorbeelden zijn een voorbode van de gemeente van Morgen.

We sluiten het onderzoek af met vijf praktische suggesties om te bouwen aan De gemeente van Morgen. Deze zijn gebaseerd op de gemeentelijke praktijk zoals we die aantreffen in ons advieswerk en bij de mensen die we interviewden. Hiermee bundelen we onze kennis en ervaring met de praktijk van gemeentelijke vernieuwers. Door het onderzoek delen we deze kennis met gemeenten, zodat iedere gemeente er zijn voordeel mee kan doen op weg naar Morgen.

Interesse?

Na 18 september kun je het onderzoek downloaden vanaf onze website. Houd de site en nieuwsbrief in de gaten. Heb je vragen? Neem dan contact op met Peter-August Keur (telefoon 06-4714 7316, e-mail keur@morgens.nl).

Contact met Peter
Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens