Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten
Ons team

Martijn Schoormans gestart bij Morgens

Martijn Schoormans (1989) is in juli bij Morgens gestart. Hiervoor doorliep hij een strategisch management traineeship van Ormit bij de Belastingdienst. In dit programma voerde hij drie opdrachten uit met zowel een inhoudelijke als een veranderkundige opgave.

Martijn studeerde Bestuurskunde en Ondernemingsrecht aan Tilburg University. Hij is afgestudeerd bij de Nederlandse Vereniging van Banken met een onderzoek naar de introductie van bancair tuchtrecht in Nederland. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij Tilburg University, Quintiq en SAP.

Met z’n open en energieke houding weet Martijn mensen te bewegen. Opdrachtgevers waarderen hem als prettige en kritische gesprekspartner, die onbevangen en waarderend op zoek gaat naar wat er gaande is.

Wat geeft jou Vooruitgangskracht in je werk?

Martijn: "Vooruitgangskracht betekent voor mij: het lef om open te zijn over je eigen fouten en wat je zelf hebt gedaan bij het ontstaan van de voorliggende uitdaging. Én het vermogen om met elkaar mogelijkheden te ontwikkelen om die uitdaging aan te gaan.

In een project bij de Belastingdienst is het bijvoorbeeld gelukt om met de directie, het management en de medewerkers op die manier een verbeterorganisatie te verwezenlijken. Zo hebben we het potentieel van de organisatie kunnen ontwikkelen om de eigen uitdagingen aan te gaan. Het gevolg was niet alleen betere en snellere resultaten, maar ook meer onderling vertrouwen en een duurzame werkwijze om te blijven verbeteren."

En waar krijg je energie van als je niet aan het werk bent?

"In mijn vrije tijd krijg ik vooruitgangskracht door te sporten. Ik vind het heerlijk om me in het zweet te werken door te boksen, rennen en tennissen. Ook kijk ik graag naar sport, met name voetbal (Ajax) en de Formule 1 vind ik leuk. Daarnaast ontspan ik door te koken. Ik krijg energie door met mooie ingrediënten iets gezonds en lekkers op tafel te zetten met een goed glas wijn. Aan die tafel zie ik dan graag mijn vrienden en familie terug voor een goed gesprek of (vaak felle) discussie."

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

"Er zijn te veel guilty pleasures, maar ik vind dat een Spotify-lijst zonder I Gotta Feeling van The Black Eyed Peas en It’s a Man’s, Man’s, Man’s World van James Brown, geen echte lijst is."

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens