Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten
Digitalisering

Met de ICT Campus is Veenendaal hét landelijke IT-centrum voor Food, Health en Tech

In de ICT Campus werken meer dan 100 bedrijven, onderwijsinstellingen én de gemeente Veenendaal samen aan een versnelling van groei en vernieuwing van het ICT-bedrijfsleven in de regio FoodValley. Een bijzonder samenwerkingsverband waarbij alle partners met geld en uren in de aankomende jaren een virtuele ICT campus en fysieke ontmoetingsplek realiseren.

Morgens maakt als projectcoördinator deel uit van het programmateam. De projectcoördinator scout kansrijke ideeën, verbindt mensen en organisaties, en jaagt projecten en activiteiten die bijdragen aan de strategische doelen aan. Een voorbeeld van zo’n succesvol project is het ICTLab4FoodValley. In dit Lab werken studenten van het mbo en hbo samen aan innovatieve ICT-vraagstukken. Daarmee speelt Veenendaal pro-actief in op de vraag naar goed gekwalificeerd ICT-personeel, die de komende jaren alleen maar groter en groter wordt.

Lees meer over hoe Morgens de ICT Campus Vooruitgangskracht brengt in de klantcase.

Lees meer
Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens