Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten
Ons team

Consultant bij Morgens: hoe is dat?

Morgens heeft flinke ambities en we groeien dan ook gestaag. Om een toenemend aantal klanten Vooruitgangskracht te blijven geven, zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega’s.

In deze video vertellen partners en consultants wat het betekent om bij Morgens te werken en hoe Morgens als organisatie is:

Netteke: “Bij Morgens kan ik allerlei verschillende werkzaamheden doen: de ene keer ben ik heel betrokken diep in de inhoud van een project en het andere moment geef ik creatieve workshops."

Petra:: “We komen elke vrijdag samen op kantoor. Dan is er veel tijd om met elkaar te reflecteren, te ontwikkelen en gezellig te lunchen." Koen: "Op zo’n vrijdag barst het van de energie en de initiatieven."

Mark concludeert: "Als je in de consultancy wil werken en je wil echte organisatieveranderingen implementeren, je wil veel leren én je wil in een superleuk team zitten, dan moet je bij Morgens werken.”

Bekijk het filmpje voor meer.

Meer weten?

Is werken bij Morgens iets voor jou? Bekijk onze vacatures en neem contact op!

bekijk onze vacatures
Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens