Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten
CarWorks

CarWorks

Morgens heeft een innovatief continu verbeter spel ontwikkeld, gebaseerd op Lean Six Sigma (LSS). Op een leuke manier maken leidinggevenden, managers of teams kennis met LSS-tools en -methodieken. En kunnen direct problemen die op de werkvloer spelen bespreekbaar worden gemaakt. Afhankelijk van de gewenste complexiteit en kennisniveau van de deelnemers is dit spel in verschillende varianten beschikbaar.

Wat is het?

CarWorks (TM) is de naam van het spel en van de autofabriek waar de deelnemers werkzaam zijn. Het spel bestaat uit meerdere rollen en ronden. Iedere ronde kent nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen. Onder de nodige tijdsdruk heeft het team de taak om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, zo veel mogelijk omzet binnen te halen en zo efficiënt mogelijk te werken. Tijdens dit spel leren de deelnemers onder andere over de zeven principes van verspilling, procesverbetering en teamwork.

Wat levert het op?

Deze hands-on-leeraanpak verbetert vaardigheden van management en medewerkers. Oefeningen, feedback van teamgenoten, inzichten tijdens het spel, discussies die gedurende de sessie ontstaan bieden volop leermomenten. Ervaren facilitators begeleiden het spel. De fun-factor zorgt voor enthousiasme en geloof in verbetering!

carworks

Interesse?

Meer weten over onze Gaming-aanpak met Carworks en Lean Six Sigma? Bel of mail Frank van Berkel, partner Morgens, telefoon 071 3313 640.

Ontvang gratis Morgens Magazine

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.

Door op verzenden te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring van Morgens