Diensten

Morgens Online Meetings

Energie, creativiteit en professionaliteit in online sessies, dat is wat Morgens Online Meetings brengt. Om een digitale bijeenkomst succesvol te laten verlopen is het cruciaal dat de techniek goed georganiseerd is. Wij bieden de technische en inhoudelijke ondersteuning bij online meetings van 10 tot 150 deelnemers.

De aanpak van Morgens Online Meetings

Online meetings soepel laten verlopen? Daar zijn wij goed in. Onze kennis en ervaring hebben we omgezet in een aantal uitgangspunten om online meetings succesvol én leuk te maken.

Onze tools

We maken gebruik van diverse programma’s zoals Zoom, MS Teams of Webex. Daarnaast maken we veelvuldig gebruik van creatieve tools om de meeting zo interactief mogelijk te maken. Een voorbeeld is Mural, een online whiteboard. Mural gebruiken we bijvoorbeeld om visueel met elkaar samen te werken. Een andere tool die we veel inzetten is Mentimeter. Met Mentimeter zetten we vragen, polls of quizzen in waarbij deelnemers met hun smartphone, tablet of pc antwoord geven. Door de inzet van deze tools zorgen we ervoor dat onze meetings interactief zijn én energie geven

Onze werkwijze

Aan de voorkant denken we graag mee over de opzet van de bijeenkomst en stellen we vast wat de wensen en behoeften zijn per programmaonderdeel. Wie zijn de deelnemers en wat is het doel? Hoe zorgen we voor maximale betrokkenheid en welke tools zetten we daarvoor in en hoe maken we het spannend en leuk zodat de energielevels hoog blijven? Vervolgens bespreekt een consultant van Morgens deze punten in een voorgesprek. Op basis hiervan maken we samen met de opdrachtgever een plan op maat. We zorgen voor een uitgebreid draaiboek, een briefing met de betrokkenen en de inrichting van de juiste tools.

Tijdens de online meeting zijn wij verantwoordelijk voor de technische ondersteuning. We ondersteunen de voorzitter en staan de deelnemers te woord. Door het uitvoeren van polls, indelen van break-outrooms en de inzet van andere tooling, ontzorgen we de voorzitter en sprekers.

Na afloop van de online meeting leveren we de technische rapportages en verslaglegging aan. Eventueel ondersteunen we bij het versturen van evaluatieformulieren en opvolging naar de deelnemers.

Online meetings op een creatieve, professionele manier

De vooruitgangskracht van Morgens

Creatieve werkvormen

We zetten creatieve werkvormen in waardoor onze online meetings stimuleren tot samenwerking.

Interactie

Interactie is het sleutelwoord: wij laten zien dat digitaal werken wél energie kan geven.

Deskundige begeleiding

We gebruiken de beste digitale tools, zoals Zoom, MS Teams, Google-Meet, Mural en Miro.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Morgens voor jou kan betekenen bij het ondersteunen van de organisatie van online bijeenkomsten? Neem dan contact met ons op.