Actueel / Team

Welkom Robin van Os

14-07-2022 < 1 minutenMonique Mulder

Robin van Os, consultant bij Morgens.

Met consultant Robin van Os krijgt Morgens nog meer vooruitgangskracht. Bij Morgens gaat ze zich inzetten om de langdurige zorg te verbeteren. We stellen haar graag aan je voor:

De afgelopen jaren heeft Robin bij een adviesbureau gewerkt waar ze verschillende gemeenten heeft geholpen bij digitaliseringsvraagstukken en het verbeteren van de informatievoorziening. Ze is onder andere als adviseur en projectleider betrokken geweest bij de implementatie van een zaaksysteem bij de gemeente Dordrecht en de implementatie van de Wet Open Overheid bij de gemeente Drimmelen.

Wat geeft jou vooruitgangskracht in je werk?

“Vooruitgangskracht in mijn werk krijg ik van samen werken aan complexe vraagstukken met impact. Samen ervoor zorgen dat een elke dag een beetje beter wordt.”

Wat geeft je vooruitgangskracht in je vrije tijd?

“In mijn vrije tijd krijg ik vooruitgangskracht van spontane uitjes en dingen doen die buiten mijn comfortzone liggen. Zo ging ik onlangs samen met een vriendin in een ijsbad (dikke aanrader) en staat abseilen van de Euromast nog op de planning (en dat met hoogtevrees). In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Verder ben ik regelmatig te vinden in de dansschool en op het terras.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Mijn quilty pleasure song is ‘Hey DJ’ van de Opposites. Laatst heb ik ze nog live gezien en hun show was echt super! ‘Hey DJ’ gaat over de hele nacht dansen, iets wat ik graag doe! Zoals ik al vertelde vind ik het leuk om naar de dansschool te gaan en dans ik in het weekend graag op een feestje (en soms gewoon door de woonkamer).”

 

Meer lezen?

Lees meer over de consultants van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

Vier nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht

12-10-2023 4 minuten
Lees meer
Interview

Vier nieuwe consultants versterken Morgens

29-08-2023 3 minuten
Lees meer
Interview

Merel Heij aan de slag met Tenderdesk Morgens

22-06-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Patricia en Laura geven Morgens nog meer vooruitgangskracht

30-05-2023 3 minuten
Lees meer