Actueel / Team

Vooruitgangskracht XL met Arianne, Rosanne en Vanessa

15-03-2019 3 minuten

Morgens blijft groeien! Met de komst van drie nieuwe collega’s kunnen wij onze klanten nog beter vooruit helpen. Maak kennis met Arianne, Rosanne en Vanessa.

Arianne Kooijmans (1970) is sinds januari associate senior consultant bij Morgens. Zij studeerde psychologie en deed als psycholoog, docent en manager ruime praktijkervaring op bij verschillende (GGZ) zorginstellingen, het onderwijs, de Koninklijke Marine en de NS. Sinds 2006 is zij actief betrokken bij eHealth ontwikkelingen en andere digitaliseringsvraagstukken in de zorg. Sindsdien heeft zij veel grootschalige projecten op dit gebied aangestuurd.

Rosanne Boer (1980) is recruiter a.i. bij Morgens. Zij heeft rechten gestudeerd en was eerder werkzaam bij een internationale speler in executive search en werving & selectie. Zij bekleedde daar verschillende functies in de arbeidsbemiddeling. Zij adviseert diverse organisaties op het gebied van recruitment. Binnen Morgens is Rosanne verantwoordelijk voor alle werving en selectie.

Recent is ook Vanessa Deen (1978) bij Morgens gestart, als associate consultant. Zij heeft de Nederlandse Politie Academie afgerond en behaalde haar propedeuse rechten. Vanessa is een ervaren projectleider en leidinggevende in de strafrechtketen. Zo heeft Vanessa jarenlange ervaring bij de politie-eenheid Amsterdam, Slachtofferhulp Nederland, het Openbaar Ministerie en de Raad van de Rechtspraak.

“In mijn werk heb ik geleerd stil te staan bij de vraag voor wie ik het werk doe. Stilstand is op die manier echte vooruitgang.”

Wat geeft jullie Vooruitgangskracht in jullie werk?

Arianne: “Vooruitgangskracht bewerkstelligen betekent voor mij mensen en organisaties in hun kracht zetten, om zo samen met elkaar de gewenste resultaten te bereiken. Onderlinge verbondenheid is daarbij essentieel. Met de energie die dan vrijkomt, kun je echt vooruit. Zo hebben we met het team bij de Parnassia Groep waaraan ik leiding gaf belangrijke vorderingen gerealiseerd in de implementatie van e-Health bij alle zorgbedrijven. Dit gaat niet zonder slag of stoot, maar stapje voor stapje. De ontstane vooruitgangskracht maakt dat je samen met elkaar mooie prestaties kunt neerzetten. Dat is waar ik blij van word.”

Rosanne: “Vooruitgangskracht is mensen op de juiste plek in een organisatie zetten, waar talent en kennis écht tot hun recht komen. De zoektocht naar dat talent is voor organisaties een essentieel element om te kunnen blijven ontwikkelen en groeien. Het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar hun ideale baan is mijn passie. Voor Morgens ben ik doorlopend op zoek naar mensen die een mooie aanvulling kunnen zijn op ons team.”

“Vooruitgangskracht is mensen op de juiste plek in een organisatie zetten, waar talent en kennis écht tot hun recht komen.”

Vanessa: “In mijn werk heb ik geleerd stil te staan bij de vraag voor wie ik het werk doe. Stilstand is op die manier echte vooruitgang. Zo heb ik om de doorlooptijden te verbeteren in zedenzaken, stil gestaan bij het slachtoffer, de verdachte, de professionals in de organisatie en de keten als geheel. Hiermee is het gelukt om succesfactoren te bepalen, denkstappen te ordenen en bijpassende instrumenten te ontwikkelen. Professionals hebben hierdoor concrete handvatten en worden uitgedaagd om keuzes te motiveren in het geval zij afwijken van de norm.”

Wat geeft je Vooruitgangskracht in je vrije tijd?

Arianne: “In mijn vrije tijd krijg ik vooruitgangskracht van veel dingen. Zo tennis en golf ik graag, ook volg ik groepslessen op de sportschool. Verder ben ik echt een sociaal dier en word ik blij van leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ook van lekker eten en goede wijn erbij kan ik erg genieten. Last but not least ga ik graag op vakantie met ons gezin, ver weg of dichtbij huis.”

Rosanne: “In mijn vrije tijd geeft een heerlijke vakantie veel vooruitgangskracht. Bijvoorbeeld in de Bourgogne, met mijn man en twee kleine meisjes van twee en vijf jaar. Maar ook een skiweekend met vriendinnen, of gewoon een sportles kickboksen kan dat gevoel geven.”

“Vooruitgangskracht bewerkstelligen betekent voor mij mensen en organisaties in hun kracht zetten, om zo samen met elkaar de gewenste resultaten te bereiken.”

Vanessa: “Ik houd van wielrennen en mountainbiken, en heb nu ook het baanwielrennen ontdekt. Ik word blij van de snelheid, de techniek en de adrenaline! Verder houd ik ervan uitgebreid de krant te lezen, concerten te bezoeken, te reizen en uitstapjes te maken in de natuur samen met mijn man Jeroen en met mijn kinderen. Zij zijn inmiddels 5 en 8 jaar en kunnen inmiddels ook al aardig mountainbiken! 

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

Arianne: “Voeg voor mij maar het nummer ‘You’ van Ten Sharp toe.” 

Rosanne: “Dat wordt lastig want ik heb er meerdere. Als ik moet kiezen ga ik voor ‘Sweet Child O’Mine’ van Guns N’ Roses.” 

Vanessa: “Het nummer ‘I Follow Rivers’ van Triggerfinger mag toegevoegd worden aan de Morgens Spotify playlist. Zo heerlijk om mee te fluiten!”

Lijkt het je ook mooi om bij Morgens te werken?

Interview

Jeroen en Anna geven Morgens nóg meer vooruitgangskracht

28-06-2022 2 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Jennifer Lesmeister

12-05-2022 < 1 minuut
Lees meer
Interview

Jessie blikt na 12 maanden consultancy terug op haar overstap

07-04-2022 3 minuten
Lees meer
Interview

Morgens krijgt versterking met Martijn Brüls

28-03-2022 < 1 minuut
Lees meer