Actueel / Team

Lianne Ossenkoppele versterkt het Morgens-team

29-09-2022 < 1 minutenLianne Ossenkoppele en Monique Mulder

Morgens groeit door! Maak kennis met Lianne Ossenkoppele. Lianne werkt sinds september bij Morgens en brengt vooruitgangskracht bij onze klanten in de zorg. Met dit korte interview stellen we haar graag aan je voor:

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je werk?

“Vooruitgangskracht is voor mij de zorg met elkaar elke dag een beetje beter en mooier maken. Dat gaat over resultaten maar ook over met elkaar samenwerken. Ik geloof dat we allemaal ons best doen. Het gaat erom elkaar te vinden, te waarderen en om verschillen te overbruggen en een gezamenlijke focus te vinden. Zodat je samen vooruit kunt gaan. Dat geldt zowel voor collega’s, afdelingen als organisaties.”

Waar krijg je vooruitgangskracht van in je vrije tijd?

“Ik ga graag letterlijk vooruit en ben niet zo goed in stilzitten. Je vindt me dan ook regelmatig buiten; hardlopend, wandelend en hikend. Toch kan ik het ook heerlijk vinden af en toe bewust stil te staan met een goed boek of yoga. Ook ben ik graag creatief bezig met een of ander projectje in huis. Daarnaast kan ik intens genieten van een drankje of hapje met vrienden en familie. Het liefst in het zonnetje op een terras.”

Op vrijdagmiddag gaat bij ons de muziek altijd aan. Welke guilty pleasure voeg je toe aan de Morgens Spotify list?

“Afgelopen week hoorde ik Black & Gold van Sam Sparro na lange tijd weer. Het liedje is vrolijk, heeft een goede beat en ook een heel relaxte vibe. Die mag wel worden toegevoegd aan de Morgens Spotify list.”

Meer lezen?

Lees meer over de consultants van Morgens.

Bekijk alle artikelen
Interview

5 nieuwe consultants brengen Morgens nog meer vooruitgangskracht!

31-03-2023 4 minuten
Lees meer
Interview

Welkom Stijn Stevens

04-02-2023 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Morgens krijgt versterking van 5 nieuwe collega’s

31-01-2023 4 minuten
Lees meer
Interview

Hoe is het om consultant te zijn bij Morgens?

09-12-2022 3 minuten
Lees meer