Actueel / Onderwijs

Jaarlijks 20 miljoen extra voor digitalisering in de wetenschap

26-03-2020 < 1 minutenKoen Janmaat

Het ministerie van OCW stelt vanaf 2020 jaarlijks structureel 20 miljoen euro extra ter beschikking aan NWO om de ICT-infrastructuur voor wetenschappelijk onderzoek te versterken.

Met het geld worden kennis en expertise ontwikkeld voor ondersteuning en innovatie bij universiteiten, UMC’s, wetenschappelijke instituten en SURF. Met deze stap heeft Nederland voor het eerst een langetermijnstrategie mét bijbehorende financiering voor de versterking van ICT voor de hele wetenschap. Op de website van SURF lees je meer over de extra investering.

Morgens is gespecialiseerd in digitalisering, netwerksamenwerking en data-analyse in relatie tot onderwijs en onderzoek. Al onze consultants zijn geschoold om onze klanten verder te helpen zich wendbaar en klantgericht te organiseren. Zo helpen wij een universiteit om meer grip te krijgen op onderwijsplanning ter bevordering van de kwaliteit van roostering. We verzamelen grote hoeveelheden data en vertalen dit via meetinstrumenten (dashboards) om de performance en kwaliteit van de onderwijsplanning inzichtelijk te maken.

Op zoek naar een partner om, met snelheid, grip en kwaliteit, digitale middelen in jouw organisatie verder in te voeren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Lees meer over onze aanpak

Interview

Een Leven Lang Ontwikkelen met Post Academisch Onderwijs in de Techniek bij het PAOTM

19-07-2022 4 minuten
Lees meer
Interview

Stef en Jesse kijken terug op hun overstap van het onderwijs naar consultancy bij Morgens

28-06-2022 5 minuten
Lees meer
Artikel

Kijk het webinar terug over Leven Lang Ontwikkelen bij universiteiten

20-05-2022 < 1 minuten
Lees meer
Interview

Over 10 jaar is onderwijs voor professionals een integraal onderdeel van onze universiteit

17-05-2022 7 minuten
Lees meer