Actueel / Algemeen

Gratis webinar: Succesvol veranderen met Liberating Structures

11-02-2022 2 minutenNetteke Koster

Loop jij er ook wel eens tegenaan dat een verandering niet lekker loopt? Misschien ben je zelf wel verantwoordelijk voor de verandering en merk je weerstand bij anderen. Voor je gevoel heb je je best gedaan om iedereen mee te nemen in het waarom. Toch lijkt niet iedereen in te zien dat de voorgenomen route de juiste is. Liberating Structures kunnen helpen om een verandering succesvol te laten landen en beklijven.

Zelf ervaren? Doe mee met het interactieve webinar ‘Succesvol veranderen met Liberating Structures’ op 18 maart 2022 van 15.00 tot 16.30 uur.

Morgens gelooft dat je voor een succesvolle verandering zoveel mogelijk (en de juiste) mensen moet betrekken. Liberating Structures kun je op een laagdrempelige manier hiervoor inzetten. Op onze pagina over Liberating Structures lees je meer over deze interactieve werkvormen.

Tijdens het webinar delen wij onze visie en ervaringen over hoe Liberating Structures kunnen helpen bij veranderopdrachten. Maar dat laten we je vooral ook zelf ervaren! Je gaat met andere deelnemers in gesprek over de uitdagingen waar jullie tegenaan lopen bij veranderingen. Samen gaan jullie op zoek naar ideeën en oplossingen om dit aan te pakken. Deze gesprekken laten wij jullie voeren met behulp van drie verschillende Liberating Structures. Zo haal je frisse ideeën op die helpen bij het begeleiden van veranderingen én je ervaart ook direct het effect van Liberating Structures, zodat je deze zelf kan inzetten in jouw eigen situatie. Het is dus geen passief webinar: je gaat actief met andere deelnemers aan de slag!

Wanneer?

Vrijdag 18 maart van 15.00-16.30 uur.

Voor wie?

Voor iedereen die inspiratie zoekt voor het begeleiden van succesvolle veranderingen.

Door wie?

Door Netteke Koster & Nadine de Vries.

Waar?

Vanaf jouw eigen (thuis)werkplek via Zoom!

Wegens de grote belangstelling is de maximale capaciteit helaas bereikt. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige webinars over dit onderwerp? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Heb je vragen? Neem dan contact op met Netteke Koster via koster@morgens.nl.

Meer weten?

Heb je vragen over het webinar of wil je aan de slag met Liberating Structures in jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Netteke Koster of Nadine de Vries.

Meer lezen?

Lees meer over Liberating Structures.

Bekijk alle artikelen
Artikel

Maak kennis met Liberating Structures voor verfrissende samenwerking

17-01-2020 5 minuten
Lees meer
Artikel

Lean in de genen met Liberating Structures

19-02-2021 7 minuten
Lees meer