Deze website maakt gebruik van cookies melding sluiten

Onze mensen

Matthias Kauw

Vooruitgangskracht volgens Matthias: “Een team dat ik onlangs begeleidde houdt elke maandag een weekstart. Ze bedenken elke week samen hoe ze hun werk beter kunnen doen. Ze gaan vooruit op eigen kracht: ik heb ze inzicht gebracht en geleerd het zelf te doen. Ze groeien, en daar krijg ik enorm veel energie van.”

Matthias Kauw (1986) werkte, na zijn master Technische Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, als projectleider voor een Amerikaanse blikjesproducent. Sinds 2012 is Matthias werkzaam bij Morgens. Naast zijn ervaring met procesoptimalisatie, is hij steeds op zoek naar de mens achter het proces.

Matthias is omgevingsbewust en past zich snel aan. Voor Morgens werkte hij in politieke en complexe organisaties als het Openbaar Ministerie, de KLM en Trans Link Systems, het bedrijf achter de OV-chipkaart. Hij gaat uit van feiten en pakt projecten praktisch en doelgericht aan. Met enthousiasme en nieuwsgierigheid stelt hij plezier in elk project voorop. Matthias heeft drie zomers aan het roer gestaan van een zeilschool en hier zijn didactische- en coachingsvaardigheden ontwikkeld.

Ontvang gratis inspiratie, kennis en updates! Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang Morgens Magazine gratis in je mailbox.